Digitaliserings-værksted i STORM20

Snart kan du komme og digitalisere gamle fotos m.m. i STORM20. Men hvilke materialer har du, som du kunne tænke dig at arbejde med?

Du kender det sikkert: kasser med gamle dias, fotomapper fra 1970´erne, et kasettebånd hvor mormor fortæller eller din dengang 5-årige søn synger "Lille Peter Edderkop". Hvordan får man bevaret familiens billeder, lyd og minder for fremtiden? Københavns Stadsarkiv og STORM20 har en plan!

I løbet af 2018 åber vi et digitaliseringværksted i STORM 20. Her vil man kunne komme med ting, som man gerne vil scanne elelr digitalisere. Man vil kunne få få hjælp og råd om formater og bevaring,  og sidst men ikke mindst: man vil kunne låne og bruge udstyr på stedet. 

 

I starten af året gennemførte vi en undersøgelse. På blot 14 dage fik vi 127 besvarelse. Vi var overrasket over at se et så klart behov for et værksted, hvor personer og foreninger kan komme og digitalisere film, lyd, billeder mm. Du kan se hele præsentation af resultatet her!  

Har du noget udstyr?
Vi tager imod gammelt udstyr til fx afspilning af videobånd, spolebånd, kassettebånd eller andet AV-udstyr. Vi kan ikke tilbyde dig noget for det, men hvis det passer ind i værkstedet, så vil det komme en masse personer til gavn.
 

Åbning og nyhedsbrev
Vi planlægger efter at åbne i starten af juni. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked, når åbningsdagen er fastlagt. Tilmeld dig nyhedsbrevet her