Digitaliserings-værksted i STORM20

Snart kan du komme og digitalisere gamle fotos m.m. i STORM20. Men hvilke materialer har du, som du kunne tænke dig at arbejde med?

Du kender det sikkert: kasser med gamle dias, fotomapper fra 1970´erne, et kasettebånd hvor mormor fortæller eller din dengang 5-årige søn synger "Lille Peter Edderkop". Hvordan får man bevaret familiens billeder, lyd og minder for fremtiden? Københavns Stadsarkiv og STORM20 har en plan!

I løbet af 2018 åber vi et digitaliseringværksted i STORM 20. Her vil man kunne komme med ting, som man gerne vil scanne elelr digitalisere. Man vil kunne få få hjælp og råd om formater og bevaring,  og sidst men ikke mindst: man vil kunne låne og bruge udstyr på stedet. 

For at kunne indrette værkstedet så godt som muligt, vil vi gerne vide mere om, hvilke materialer, der gemmer sig i skuffer, skabe og kommoder rundt omkring. Det tager kun 5 minutter at besvare spørgeskemaet fra Stadsarkivet, så vi håber, at du vil hjælpe - og måske sende linket videre til andre, der kunne have gavn af et digitaliseringsværksted.

Besvar spørgeskema om digitaliseringsværksted >>