Kulturinfo

STORM20 er porten til det københavnske kulturkvarter. Kom og få inspiration til oplevelser i gå-afstand.

Hvis du kigger indenfor i kulturinformationen kan vi hjælpe dig med at finde rundt i kulturkvarteret og guide til skønne oplevelser. I cirka ti minutters gå-afstand finder du Slotsholmen med et væld af spændende steder: Christiansborg og Folketinget, flot moderne arkitektur på Det Kongelige Bibliotek og flere museer.

Du kan sætte dig og nyde vejret i den skønne, "hemmelige" bibliotekshave eller besøge Thorvaldsens museum, som er en farverig guldalderoplevelse med indtryk for alle sanser. Det er det eneste sted i verden, hvor du samlet kan se alle værker af billedhuggerkunstens superstjerne, Bertel Thorvaldsen (1770-1844).

Fra Thorvaldsens Museum tager det kun ca. 5 -7 minutter at gå ned til Nikolaj Kunsthal, som byder på skiftende udstillinger af spændende samtidskunstnere.

I STORM20 finder du både gratis kort over København og mange brochurer og foldere om andre kulturtilbud. Savner du inspiration eller vil have insighter-tips til byen hjælper vores medarbejdere i caféen dig gladeligt. 

STORM20 er en del af kulturkvarteret, og vi kender derfor de mange kulturtilbud i byen. Læs mere om Kulturkvarteret i linket herunder.