STORM20 fejrer Christianshavn 400 år

I hele uge 33 markeres Christianshavns 400-års jubilæum i STORM20 og med aktiviteter i bydelen.

Christianshavn har en hel særlig plads i fortællingen om København. Før 1618 var området blot et sumpet, lavvandet havområde, men i dette år påbegyndte Christian d. 4. anlæggelsen af en fæstningsby med torv, kanaler og gader. Christianshavn blev en selvstændig købstad, og selvom byen blev indlemmet i København i 1675, blev den længe efter opfattet som en by for sig selv. Bydelen har derfor i dag stadig sin egen identitet og særpræg, som STORM20 er med til at fejre!  

FEJRING I STORM20
Fra d. 14. august og måneden ud kan du gå på opdagelse i det historiske Christianshavn i STORM20 gennem en udstilling med malerier og fotos. Der vil også være flere værkstedsaktiviteter, hvor vi får Christianshavns historie og kendetegn mellem hænderne. 

FEJRING PÅ CHRISTIANSHAVN MED TATOVERINGSBOD 
D. 18. august deltager STORM20 i den officielle fejring af jubilæet med en bod på Dronningensgade fra 12.00-18.00. Her fortæller vi historien om det gamle kvindefængsel, som lå adressen, hvor Lagkagehuset ligger i dag. 
Danmarks ældste tatovør "Tattoo Ole" kommer forbi og vil lave ægte tatoveringer til en reduceret pris. Det vil dog kun være muligt at få tatoveringer magen til dem, som kvinderne i fængslet havde! Dog vil det også være muligt at få en afvaskelig tatovering. 
Hold øje med vores kalender eller vores Facebook for event og mere info snarest.